IVN Westerkwartier e.o.
Landschap
Op
donderdag01dec202219:30

Zet alvast in de agenda: Fotoclubavond 01-12

Gemaakte foto's bekijken en samen optimaliseren

Op deze avond gaan we een aantal van de gemaakte foto's van de activiteit "Fotograferen van de herfst" op 13 november gezamenlijk bekijken en eventueel verbeteren.

FotoclubDit kan bijvoorbeeld door de uitsnede te veranderen (delen weglaten) en het aanpassen van de foto mbv een eenvoudig programma. Dit kan op de laptop/pc of op je mobiele telefoon.

Je kunt je mooiste 4 foto's (van 13 november en als je niet mee bent geweest volstaan 4 andere foto's) meenemen op een usb-stick,  zodat we de foto's gemakkelijk kunnen zien op het scherm dat aanwezig is. De foto's in deze uitnodiging zijn gemaakt en bewerkt met een mobiele telefoon. De grootste van de twee is bewerkt.

De header foto is gemaakt met een spiegelreflex.

De locatie is: NDCE, achter het kantoor van de Quadraten: Hoofdstraat 44, 9861 AJ Grootegast. Je kan door het openstaande hek rijden. Daar is voldoende parkeergelegenheid. En ook de ingang is achter. Ongeveer naast de P voor Elektrische auto's.

Graag aanmelden: Start om 19.30 uur en het duurt tot rond 21.30 uur. De toegang is gratis voor leden en niet-leden betalen € 2,-. Graag een bijdrage voor de koffie/thee en koek van € 1,-. Geld gepast meenemen. Neem ook je eigen mok/glas mee, dit voor een beter milieu.

Fotoclub 13-11Fotoclub 13-11

 

Algemene informatie

donderdag 1 december 2022 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Achter de Quadraten (NDCE)
Hoofdstraat 44
9861 AJ Grootegast
Nederland
Extra Informatie: 

GRAAG AANMELDEN
Leden gratis, niet leden € 2,-. € 1,- voor koffie/thee en koek.
Graag eigen mok/glas meenemen.

Contactpersoon: 
Google Maps image