IVN Twiske
Duurzaamheid
Op
zaterdag29sep201810:00

Landsmeer Schoon rond Ratteneiland

Opruimers in de natuur

Natuurtocht op Ratteneiland over natuurlijk en onnatuurlijk afval.

Op Zaterdag 29 september 2018 houdt Landsmeer Schoon weer een Wijk tot wijkwandeling. Deze keer gaan zij op pad met leden van de diverse verenigingen die aan de Jumbo sponsoractie  mee doen. Altijd gezellig en hoe meer handen hoe schoner Landsmeer!.

Nieuw is dat u met uw kinderen in het sportpark op ontdekkingstocht kunt gaan op het Ratteneiland. Een uniek stukje natuur waar deze ochtend vrijwilligers van IVN Twiske aan het werk zijn. Voor kinderen, onder begeleiding van hun ouders of andere volwassene, is er een activiteit rond het thema afval en opruimen in de natuur. Wilt u met (uw) kinderen op ontdekkingstocht ? Geef u dan op bij: Gerdien van den Broek: 06-42253782. (Voor de schoonmaakwandeling door het centrum en sportpark hoeft u zich niet op te geven).

Start (ook voor de Ratteneilandtocht) is in het Dorpshuis. Inloop met koffie en thee tussen 9.30 – 9.45 uur. Om 10.00 uur start de opruimwandeling door het centrum en het sportpark. In het sportpark worden onder andere  de sloten schoon gemaakt.

De ochtend eindigt weer bij het Dorpshuis waar om 11.30 uur een heerlijke lunch voor u klaar staat.

Graag tot ziens !

Algemene informatie

zaterdag 29 september 2018 - 10:00 tot 13:00
De werkgroep Ratteneiland is van 10.00-13.00 uur aan het werk op het Ratteneiland
Locatie: 
Ratteneiland
Sportpark bij de Sportlaan
Landsmeer
Nederland
Extra Informatie: 

De gemeente zorgt voor een grijpertje, handschoenen en vuilniszakken.

Contactpersoon: 
Google Maps image