WEL mei-juni '22

IVN weekend 2022
Rondom het verschijnen van deze Nieuwsbrief ontvangen de deelnemers de benodigde informatie. Dan staat ons niets meer in de weg om er weer een mooi weekend van te maken op 10-11-12 juni. Het komt niet zo heel vaak voor dat de accommodatie volgeboekt is. Nu wel: in totaal zijn we met 31 personen. Een mooi aantal; blijkbaar leeft deze activiteit nog steeds onder veel IVN’ers.

Géén IVN weekend 2023?
Met het enthousiasme omtrent weekend ' 22 in gedachten zijn de zorgen omtrent volgend jaar een behoorlijke domper. We hebben al vaak een oproep gedaan voor versterking van de werkgroep WEL. Dat heeft tot nu toe te weinig opgeleverd. We zoeken echt getalsmatige en kwalitatieve aanvulling.
We denken aan 2 of 3 mensen.
Het zou ook een idee kunnen zijn om een sub-groepje te formeren dat bv. alleen het weekend gaat organiseren. Als die aanwas er nu niet komt vrezen we volgend jaar geen IVN weekend te kunnen organiseren.


De ledendag
Na twee jaren op rij zo’n 30 deelnemers te hebben ontvangen waren er dit keer slechts vier aanmeldingen. Niet te lang over praten: annuleren! Heel jammer, want we dachten een mooi programma te hebben.
Een klein lichtpuntje is er wel: we overwegen een herkansing in september.