IVN Oss
Overig
Op
woensdag26jun201920:00

Poëzie-natuurtocht van IVN Oss en Poëzie Podium Oss

Poëzie en wandelen door gebied de Vierwinden in Oss

IVN Oss en Poëzie Podium Oss organiseren samen een Poëzie-natuurtocht door het gebied De Vierwinden ten zuiden van Oss. De wandeling  begint om 20.00 uur en vertrekt vanaf de parkeerplaats van hotel De Naaldhof, Docfalaan 22 in Oss. Het is raadzaam om stevige wandelschoenen aan te doen. Natuurgidsen begeleiden de groepen en op enkele plekken dragen dichters van Poëzie Podium Oss een gedicht voor, geïnspireerd op de omgeving. De tocht duurt ongeveer 2 uur. Er zijn geen deelnamekosten. Een vrijwillige bijdrage aan het eind van de wandeling wordt op prijs gesteld.

Gedichten
Er is een tocht uitgestippeld door het bosgebied De Vierwinden, gelegen tegenover hotel De Naaldhof,  van ongeveer 4 km. Er staan een aantal stopplaatsen gepland, waar de gids uitleg geeft over hetgeen op die plek te zien is aan natuur. En een van de dichters leest een gedicht voor, geïnspireerd door die plek.
Na een succesvolle start twee jaar geleden heeft een dergelijke wandeling, waarbij natuur en poëzie samengaan, een plekje gekregen in het jaarprogramma van IVN en Poëzie Podium Oss. De dichters laten zich inspireren door een mooie plek in de bossen, op de heide of een andere plek met veel natuur of een bijzondere historie.

Algemene informatie

woensdag 26 juni 2019 - 20:00 tot 22:00
Een poëzie-natuurtocht door het gebied De Vierwindenop in Oss, waarbij op enkele plekken dichters van Poëzie Podium Oss een gedicht voordragen. geïnspireerd door die omgeving.
Locatie: 
Start op de parkeerplaats van Hotel De Naaldhof
Docfalaan 22
5342 LD Oss
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image