IVN Oss
Natuur in de Buurt
Op
zondag14okt201814:00

Natuurwandeling: In stilte genieten van de natuur in Herperduin

IVN Oss organiseert een natuurwandeling door Herperduin bij  Oss met als thema: ‘In stilte genieten van de natuur'. De wandeling vertrekt vanaf de parkeerplaats aan het einde van de Hoessenboslaan bij openluchttheater Hoessenbosch in Berghem. De wandeling is 3 km en duurt ongeveer twee uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. De wandeling is gratis, een vrijwillige bijdrage aan het eidne van de tocht wordt op prijs gesteld.

Stilte in de natuur
In ons jachtig dagelijks leven is er vaak geen stil moment. Radio, verkeer, overvliegende vliegtuigen, er is altijd wel een geluid te horen. In deze wandeling in Herperduin gaan we ontdekken wat stilte is. Het zal nog wel relatieve stilte zijn, omdat de A50 langs Herperduin raast. Maar stilte ervaren in de natuur is genieten, ontspant en zet aan tot nadenken over dingen in het leven die er toe doen.

Herperduin
Herperduin is een zeer gevarieerd natuurgebied, met dichte naaldbossen, gemengd bos met fraaie open plekken, heidevelden en zandverstuiving. Allemaal onderdelen van het landschap oude herinneringen oproepen of nieuwe indrukken veroorzaken. Zaken om in stilte op je in te laten werken.

Algemene informatie

zondag 14 oktober 2018 - 14:00
Een wandeling in stilte door de natuur van Herperduin.
Locatie: 
Parkeerplaats bij Openluchttheater Hoessenbosch
Aan het einde van de Hoessenboslaan
Berghem
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image