IVN Oss
Natuur in de Buurt
Op
zondag24feb201910:00

Een winterse wandeling: Eerst wandelen, dan snert!

Op zondag 24 februari 2019 organiseert IVN Oss een winterse wandeling door De Stelt en de Geffense Bosjes in Oss. Onderweg vertellen natuurgidsen over de historie van dit gebied en over hoe de natuur zich redt in de wintermaanden. Ook nu is er nog veel te zien en te genieten in de natuur. De tocht wordt afgesloten met een kop snert.
De wandeltocht begint om 10.00 uur en vertrekt vanaf de hoek Amelsestraat/Koningsweg in Oss. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en de lengte is circa 5 km. Het is raadzaam warme kleding en stevige wandelschoenen aan te trekken. De wandeling is gratis, een vrijwillige bijdrage aan het eind van de wandeling wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

De Stelt en Geffense Bosjes
De groene zone direct ten zuiden van Oss vormt een ecologische verbinding tussen Herperduin, Geffense Bosjes en het buitengebied tussen Oss en Geffen. Dieren en planten kunnen zich hierlangs verplaatsen en verspreiden en zorgen voor een natuurlijke uitwisseling.
Een prachtig, nog redelijk origineel gebied met vele zandwegen. Nodigt echt uit om hier met IVN Oss een wandeling te maken. We sluiten af met een kop heerlijke snert.

Algemene informatie

zondag 24 februari 2019 - 10:00
Een winterse wandeling met natuurgids door het kleinschalig landschap van De Stelt en Geffense Bosjes in Oss.
Locatie: 
Hoek Amelsestraat/Koningsweg Oss
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image