Kloosterhof

De Kloosterhof is geen gewone tuin, maar een verzamelplaats van verschillende bloemen, struiken en prachtige bomen. Samen met de vijver en een sloot is het een plek waar het goed toeven is voor insecten, waterdiertjes en vogels. Als de poort uitnodigend open staat, kan iedere passant komen kijken en genieten van de natuur en de rust.

Jaren geleden heeft IVN Nuenen de tuin van het Klooster aan het Park ontworpen en het onderhoud op zich genomen. Het is nu afwachten wat er met de tuin gaat gebeuren als het Klooster verbouwd wordt. Maar zolang daar nog niets over bekend is, gaan we gewoon door met het mooi houden van dit uniek stukje Nuenen. 

Onderhoud

Met een leuk team wordt regelmatig een ochtend in de tuin gewerkt, met tussendoor tijd voor koffie, een koekje en een praatje.

Informatie

Wil je meer weten over de Kloosterhof of wil je graag meehelpen met het onderhoud? Je bent van harte welkom. Neem dan contact op met een van de coördinatoren: Theo van Esch (t.vanesch@onsbrabantnet.nl) of Wim van de Vossenberg (wimvandevossenberg@gmail.com).