Fotowerkgroep

Als je belangstelling hebt om te fotograferen in de vrije natuur, samen met een aantal andere natuurliefhebbers, dan is de fotowerkgroep van de IVN Nuenen een prachtige mogelijkheid. Mocht je enkele keren meegelopen hebben en de belangstelling voor een cursus is er, dan kan dat.

Meestal is er in oktober en maart een cursus, dit kun je vinden op de site. Er hangt in het IVN lokaal van het klooster een aankondiging wanneer er weer een cursus gestart gaat worden. In de cursus komen o.a. belichting, sluitertijden en diafragma aan de orde en nog vele andere zaken. Ook ontvang je een goed naslagwerk dat zeker de moeite waard is om nog regelmatig in te zien.

Op stap met de Fotowerkgroep : zaterdag 15 februari, 21 maart,18 april, 23 mei en 20 juni 2020.

Wij zijn momenteel met een 15-tal mensen die er één keer in de maand op de zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur op uit trekken. We vetrekken om 9.00 uur bij het Klooster, met de fiets naar natuurgebieden in Nuenen c.a.

Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Vergeet je fototoestel niet! 

Het is niet nodig dat je eerst de cursus natuurfotografie hebt gevolgd, iedereen is welkom.

Iedereen die dan mee gaat, gaat zelf fotograferen en als er vragen zijn er is voldoende kennis binnen de groep aanwezig die jou kunnen en willen helpen. 4 à 5 keer per jaar komen we bij elkaar in de IVN-ruimte om d.m.v. de laptop en beamer de foto’s te bekijken en te bespreken. Het is wel de bedoeling dat je t.z.t. lid wordt of bent van het IVN Nuenen om deel te nemen aan de FotoWerkGroep.

Verder is het niet alleen het fotograferen als we op pad gaan, maar genieten we ten volle van de natuur om ons heen.

Cursus natuurfotografie najaar 2020

Verdere informatie bij Toon Gevers, tel. 040-2835015 of 0647847870