IVN Nuenen
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag26okt201919:30

Uitnodiging “Nacht van de Nacht”

In de nacht van 26 oktober 2019 gaat op veel plaatsen in Nederland het licht uit en worden er diverse activiteiten georganiseerd in het donker. IVN Nuenen en Scouting Rudyard Kipling nodigen jong en oud uit om rondom de scouting blokhut het donker te beleven.

We hebben voor u een korte tocht in het bos uitgezet met behulp van kleine lichtbronnen. Tijdens de route kunt u kleine activiteiten doen of gewoon beleven. Wat dacht u van schrijven met licht. Nuenen-nvdnOf met een sterrenkijker naar de sterren kijken, zien we de ringen van Jupiter? Natuurlijk moeten er dan geen wolken zijn. Maar u kunt ook met een batdetector beluisteren welke vleermuizen er zoal rondvliegen. Ook de vraag welke nachtvlinders er in het bos leven wordt beantwoord. Naast dit alles wordt ook voor de inwendige mens gezorgd bij een kampvuurtje waar zachte muziek erg rustgevend is.

Dus ben je jong of oud kom allemaal op 26 oktober 2019 naar de Nacht van de Nacht. Vanaf 19:30 uur bent u welkom op de Papenvoortse Heide 5b (Blokhut Scouting Rudyard Kipling). Rond 21:00 uur willen we weer alles opruimen.

Meer informatie bij Kees Planken of Eric Jacobs

Algemene informatie

zaterdag 26 oktober 2019 - 19:30
Locatie: 
Blokhut Scouting Rudyard Kipling
Papenvoortse Heide 5b
5674 SL Nuenen
Nederland
Contactpersoon: 
Kees Planken, 040-2421423
Google Maps image