IVN Nuenen
Natuur
Op
maandag17apr201712:00

Tweede paasdag 85 jaar ‘Natuur dichtbij huis’……

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN afdelingen op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Dit jaar viert Brabants Landschap haar 85-jarige jubileum. Zij zijn trots op wat ze in die jaren bereikt hebben voor de Brabantse natuur en laten u dat graag zien. Beleef het voorjaar en wandel mee op Tweede Paasdag!

Heerendonk/Wettens Broek

De Dag van het Landschap wordt al sinds jaren in Heerendonk/Wettens Broek georganiseerd. Voorheen startten de excursies vlak bij het terrein van Imkerij de Walhut die op Tweede Paasdag haar jaarlijkse Open Dag organiseert, waaraan u na afloop van de wandeling een bezoek kon brengen. Dit jaar zal Brasserie/Café de Kruik in Nederwetten de uitvalsbasis zijn voor de wandelingen in Heerendonk/Wettens broek. De wandelingen eindigen ook nu bij imkerij de Walhut die ook dit jaar haar open dag houdt. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Brasserie de Kruik en recreanten kunnen er vooraf of na afloop van de wandeling terecht voor een natje en een droogje.

Vossenstreken

Hé, jij daar! Ga je mee op pad?

De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes. Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers. Tijdens de Dag van het Landschap wordt deze officieel in Brabant gelanceerd. Vier het met ons op een van de vijf app-locaties van Brabants Landschap of volg het live via Omroep Brabant. Ontdek de tien Vossenstreken in Brabant en België.

Deze gratis wandelapp voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar wordt ontwikkeld in samenwerking met Natuurmuseum Brabant en het Kempens Landschap. Van de in totaal 17 routes worden er 8 ontwikkeld in samenwerking met en op grondgebied van Brabants Landschap.

Meer informatie over de app: www.vossenstrekenapp.com

Meer informatie: Kees Planken 2421423 en  www.dagvanhetlandschap.nl

Algemene informatie

maandag 17 april 2017 - 12:00
Locatie: 
Brasserie/café de Kruik
Hoekstraat 52
5674 NP Nuenen Nederwetten
Nederland
Extra Informatie: 

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN afdelingen op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

Contactpersoon: 
Kees Planken tel 040 2421423
Google Maps image