IVN Nuenen
Kind & Natuur
Op
woensdag26feb202013:30

Kidsknotdag

Bij wilgen knotten denk je misschien aan stevige, sterke vrouwen en mannen, maar ook kinderen kunnen er wat van. Aan de Kerkhoef in Nederwetten staat een rij knotwilgen: gepoot én al drie keer geknot door kinderen.

Nuenen-kidsknottenDeze mooie rij bomen is op woensdag 26 februari weer aan de beurt om geknot te worden. De Knotgroep van IVN Nuenen houdt de traditie in ere dat dit door kinderen wordt gedaan. Na een korte instructie kunnen de kinderen om 13.30 uur onder begeleiding van ervaren knotters aan de slag met zagen en knippen. Het zal 1,5 tot 2 uur duren.

Laarzen of stevige schoenen en werkhandschoenen zijn aan te bevelen. De beste jurkjes en broeken kunnen beter thuisblijven, want de takken zijn wat groen en in de berm lopen ook wel eens honden. Voor gereedschap en laddertjes zorgt de Knotgroep van het IVN. Kinderen tot 10 jaar mogen alleen meedoen met een volwassen begeleider. De locatie is Kerkhoef (de weg naar de oude Toren) in Nederwetten. Aanmelden via Knotgroep.IVNNuenen@gmail.com of 040-2836323.

Foto: Knotgroep IVN Nuenen

Algemene informatie

woensdag 26 februari 2020 - 13:30
Locatie: 
Kerkhoef
Nederwetten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image