IVN Nieuwkoop
IVN
zaterdag16okt2021

Help mee groene activiteiten te organiseren!

IVN Nieuwkoop is een organisatie die zich bezig houdt de natuur dichter bij de mensen te brengen, door ze kennis te laten maken met de mooie dingen in de natuur. Dit kan door allerlei activiteiten te organiseren, zoals een lezing over vogels en bomen, een excursie in de Nieuwkoopse natuur, of een boottocht met uitleg over de prachtige Nieuwkoopse plassen. Het inrichten van een vlinderidylle of het plaatsen van fauna trapjes. Maar we staan open voor alle activiteiten, als het de natuur maar dichterbij brengt. 

Lijkt het je leuk dit soort activiteiten te organiseren, hetzij eenmalig of op een meer continue basis, zelfstandig of samen met anderen, stuur dan snel een e-mail naar communicatie@ivn-nieuwkoop.nl

Wil je jezelf graag op een andere manier inzetten voor IVN Nieuwkoop, bijvoorbeeld meer administratief, schroom dan niet om een e-mail te sturen naar het zelfde adres.

Wij nemen dan snel contact met je op en maken een afspraak.

Kom ook eens kijken in onze prachtige Heemtuin aan de Kennedylaan 33 of ga eens met de kinderen naar de Natuurspeelplaats. Wie weet wordt ook jij enthousiast om eens wat te organiseren op natuurgebied voor IVN Nieuwkoop.