IVN Nieuwkoop
IVN
zondag27dec2020

Ben jij de de nieuwe vrijwilliger communicatie?

Je vindt natuur belangrijk. Maar het buitenwerk lukt niet meer, of je hebt geen groene vingers. Maar je hebt wel ongeveer 2-3 uur in de maand beschikbaar om achter jouw pc of tablet de artikeltjes die aangeleverd zijn vanuit de verschillende werkgroepen te plaatsen op de website, te posten op Facebook/instagram of aan te leveren bij de krant.  Daar maak je de vrijwilligers van IVN enorm blij mee. Want zij werken liever buiten dan dat ze achter de pc kruipen. 

Om de communicatie van IVN Nieuwkoop te kunnen doen, heb je niet veel website ervaring nodig. Als je een document leuk kunt opmaken in Word  of je weet hoe je een Powerpoint presentatie kunt maken, dan lukt het masteren van de website je met gemak.
Want de website van IVN is supergebruiksvriendelijk. En kom je er even niet uit dan zijn er landelijk goed opgeleide vrijwilligers die je altijd willen helpen om te zorgen dat het er prachtig uitziet. Of de pagina's terug te halen die je per ongeluk verwijderd hebt. (maar dit is uiteraard een theoretisch voorbeeld en geen ervaring van eerdere acties)

Daarnaast is het leuk als je de artikeltje ook op Facebook of instagram kan plaatsen om het bereik van de website te vergroten. 

We hebben echt nieuwe vrijwilligers nodig! Steek jij enkele uurtjes in de natuur en zorg je dat de belangen van de natuur en het werk van IVN Nieuwkoop zichtbaar blijven?
Kijk naar onze website en meld je snel aan bij voorzitter Jaap Verlare.