IVN Nieuwkoop
Kind & Natuur
Op
zaterdag23jun201809:00

Werkdag natuurspeeltuin

Laat uw kinderen genieten van de natuur op een veilige manier

In de natuurspeeltuin is het volop voorjaar en dat betekent dat alles in groei en bloei komt. En omdat het een speeltuin is voor alle kinderen van Nieuwkoop, moeten we soms iets doen als die groei al te uitbundig is. Kortom: ook in de natuurspeeltuin is altijd werk.

In deze tijd van het jaar willen we graag de paden, de speeltoestellen en het bosplantsoen vrij houden van allerlei soms hoog opgroeiende planten. Dat betekent maaien (zwaar werk) en maaisel afvoeren (licht werk). Elke werkdag beginnen we om 09:00 uur in de Stal met koffie/thee en verdelen we het werk. De pauze is om ongeveer 11:00 uur en als je tijd hebt, kun je om ongeveer 13:00 uur een kop soep nemen. Heb je weinig tijd: ook een uurtje werken rekenen maakt ons erg blij, want vele handen maken tenslotte licht werk.
Het ondersteunen van het moreel kan natuurlijk ook. Je mag ook tijdens de koffiepauze voor de gezelligheid komen.

Eventuele vragen/opmerkingen naar Ben Tersteeg en/of Jaap Verlare, telefoon 0172-408846 (Ben) of 06-54222942 (Jaap).

Algemene informatie

Natuurspeeltuin t Bomeneiland in Nieuwkoop
zaterdag 23 juni 2018 - 09:00 tot 13:00
In de natuurspeeltuin is het volop voorjaar en dat betekent dat alles in groei en bloei komt. En omdat het een speeltuin is voor alle kinderen van Nieuwkoop, moeten we soms iets doen als die groei al te uitbundig is.
Locatie: 
De Natuurspeeltuin
Weissenburchlaan 36
Nieuwkoop
Nederland
Contactpersoon: 
Ben Tersteeg en/of Jaap Verlare.
Google Maps image