IVN Nieuwkoop
Kind & Natuur
Op
woensdag09okt201914:00

Bomen speurtocht en herfstcreatie maken

Natuurspeurders onderzoeken de Heemtuin in de herfst

Woensdagmiddag 9 oktober verzamelen we weer in De Stal van de Heemtuin. We starten met een aantal nieuwe kinderen, dus doen we eerst een kennismakingsspel om elkaar beter te leren kennen. De zomer is weer voorbij en we gaan alweer merken dat het herfst is geworden.

Het wordt alweer vroeger donker en wat kouder. Dat gaat de natuur ook merken. De bomen gaan verkleuren en er komen weer paddenstoelen uit de grond. We gaan een PowerPoint over bomen in de herfst bekijken en een speurtocht in onze Heemtuin. Met een zoekkaart kun je erachter komen welke bomen er staan. Na een pauze met limonade en wat lekkers gaan we nog iets creatiefs doen.

Er is nog  plaats  voor nieuwe leden, dus als je een broer, zus, vriendje of vriendinnetje hebt, die ook bij de Natuurspeurders wil komen, dan kun je dat per mail doorgeven aan Marianne Hoogstad. Alleen als je het van tevoren aangemeld hebt kun je iemand meenemen.

Kledingadvies:           kleding en schoenen die vuil mogen worden           

Begin en einde in De Stal,  in de Heemtuin,   

We zien jullie graag op 9 oktober!
De leiding van de Natuurspeurders: Corrina,  Florrie, Marianne en Ria.
Telefoonnr. De Stal Nieuwkoop: 0172 – 57 52 40
 

Afmelden : Als je niet kunt komen, graag zo vroeg mogelijk bellen of mailen naar Marianne Hoogstad, tel. 0172 – 53 89 31, e-mail: mariannehoogstad@ziggo.nl

Algemene informatie

woensdag 9 oktober 2019 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
De Stal (Heemtuin)
Kennedylaan 33
2421 EM Nieuwkoop
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image