Organisatie IVN Amsterdam

IVN Amsterdam is opgericht in december 1960 en is daarmee een van de oudste regionale afdelingen van het landelijke IVN. IVN staat voor instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.  

IVN Amsterdam is een Vereniging met leden en donateurs. Actieve leden organiseren samen en vanuit verschillende werkgroepen en teams activiteiten voor kinderen, volwassenen en specifieke doelgroepen. Vrijwel ieder weekend organiseren we een of meer natuurexcursies en activiteiten in de stadsnatuur. Geregeld organiseren we cursussen rondom groene thema's. Ook organiseren we verschillende natuurgerichte evenementen, vaak in samenwerking met andere groene partijen in de stad.

Klik hier voor het activiteiten overzicht van IVN in Amsterdam.
 
Leden en donateurs ontvangen de Groenbewuste Amsterdammer (GBA), het afdelingsblad met interviews en achtergrondartikelen. In de activiteitenkalender op deze site staan alle excursies, cursussen en andere activiteiten aangekondigd.

Wil je lid worden? Klik dan hier je komt op de landelijke website,  kies daar afdeling Amsterdam in Noord Holland in het keuze menu.

Ben je al lid van IVN Amsterdam en wil je graag actief worden of verkennen wat er zoal te doen is? Neem dan contact op met een van ons via deze link naar de contactpagina

Of wil je meehelpen als vrijwilliger bij IVN Amsterdam? Je bent welkom!

word vrijwilliger bij ivn amsterdamFoto header: www.jordaangoudenreael.nl

Foto onder: Paul de Dooij