IVN natuur in Amsterdam
Natuur
zaterdag03nov2018

Natuurwerkdag 3 november

Heb je vandaag, zaterdag 3 november, nog niets om handen? Maak je handen dan vuil op Natuurwerkdag 2018. Je hoeft geen groene vingers te hebben, je kiest zelf een van de locaties in of rond Amsterdam en kinderhandjes zijn ook meer dan welkom!

Natuurwerkdag is de grootste vrijwilligersdag in het groen van Nederland. Die wil je toch niet missen? Je kunt vandaag naar hartenlust zagen, snoeien en nog veel meer!

Redenen om mee te doen? Het is gezond, leuk en gewoon gezellig samenzijn. De gratis work-out in het groen krijg je er bij en je bent in de weer voor de goede zaak! Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur. Zorg voor landschap zoals onderhoud aan (knot)bomen, hagen, boomgaarden en houtwallen is steeds meer in vrijwilligershanden. Dankzij alle vrijwilligers kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Nederlandse landschap.

Kriebelt het al? Er zijn leuke locaties in en rond Amsterdam waar je een handje kunt helpen. Ga bijvoorbeeld naar volkstuinencomplex Amstelglorie, ecologische tuin Twikkel of naar natuurpark Vrije Geer.

Veel plezier in de buitenlucht gewenst en een dank je van de natuur!

Foto: Pixabay