IVN natuur in Amsterdam
Kind & Natuur
vrijdag24dec2021

Bestel nu het IVN Handboek Kind en Natuur!

Buitenactiviteiten, natuurweetjes, ideeën en lestips, de werkgroep kinderactiviteiten van IVN Amsterdam gebruikt het IVN Handboek Kind en Natuur graag bij het voorbereiden van haar natuurlessen en kinderactiviteiten! Het handboek geeft niet alleen inzicht in hoe kinderen in de natuur leren maar gaat ook dieper in op de ontwikkeling van het kind en hoe verschillende leeftijdsgroepen de wereld om zich heen verkennen en begrijpen. Kortom, een praktisch naslagwerk dat zowel gidsen, leraren, pedagogisch medewerkers, projectleiders en ouders ondersteunt bij het ontwikkelen van kinderactiviteiten in en over de natuur. 

Je kan het IVN Handboek Kind en Natuur nu bestellen ( €12,50 exclusief verzendkosten) via dit bestelformulier!

Werkgroep Kinderactiviteiten

IVN Amsterdam wil zoveel mogelijk kinderen van 6-12 jaar de natuur in Amsterdam van dichtbij laten beleven én organiseert daarom een paar keer per jaar natuurgerichte kinderactiviteiten! Houdt onze website in de gaten voor meer kinderactiviteiten!

Wil je meehelpen tijdens deze activiteiten of meer informatie neem dan contact op met Lilli-jan Rohof, Coördinator Kinderactiviteiten, via 020-6477045 of l_j_rohof@hotmail.com.