IVN natuur in Amsterdam
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag05mrt202211:00

Wandeling: Op zoek naar groen in het Green Light District

Hoe groen zijn de Wallen eigenlijk?

Op 5 maart gaan IVN’ers Iris en Janneke op zoek naar de biodiversiteit in het meest versteende én oudste stukje van Amsterdam: De Wallen. Ze zijn dol op dit stukje van de stad én erg benieuwd wat daar eigenlijk allemaal aan groen te vinden is. Loop met Iris én Janneke de “Green Light” wandeling en help mee zoveel mogelijk “groen” tussen de stoeptegels in kaart te brengen.

Onderweg worden alle details - soort, tijdstip, locatie, weer etc - genoteerd én gefotografeerd! Je hoeft zeker geen expert of bioloog te zijn om mee te wandelen! Een goede dosis nieuwsgierigheid en een hart voor stadsnatuur is genoeg. Door de plekjes natuur in het Green Light District te labelen met foto’s en informatie, krijgen Iris en Janneke een vollediger beeld hoe groen de Wallen nou eigenlijk echt zijn! Meedoen is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld.

Wil jij meehelpen met het groen in kaart brengen en ontdekken wat groeit op de Wallen, geef je op bij Janneke Hoogstraaten, jannekerp1983@gmail.com

 

Algemene informatie

zaterdag 5 maart 2022 - 11:00 tot 13:00
Locatie: 
vóór Restaurant-Café In de Waag
Nieuwmarkt 4
1012CR Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image