IVN natuur in Amsterdam
Slootjesdagen
Op
zondag13jun202113:00

Voor kinderen: Slootjesmiddag AANMELDING GESLOTEN

De werkgroep Kinderactiviteiten van IVN Amsterdam organiseert (onder voorbehoud) op zondag 13 juni een Slootjesmiddag! Wil je weten wat er allemaal leeft in het water? Kom naar de Slootjesmiddag en maak kennis met al die leuke waterbeestjes. Met schepnetjes en emmers gaan we proberen om waterdiertjes te vangen. Daarna gaan we kijken of we er, met behulp van zoekkaarten, achter kunnen komen wat voor diertjes we gevangen hebben. En met een vergrootglas kun je ze nog beter zien!

Aanmelden
Deelnemers krijgen een tijdslot van 45 minuten. Daarna verlaten de deelnemers het terrein en heeft de organisatie 15 minuten om alles schoon te maken voor de volgende groep kinderen.

Kinderen kunnen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene meedoen met de Slootjesmiddag. Daarom vragen wij om je vooraf aan te melden. Per volwassene maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar!

  • Aanmelden tijdslot 13.00 uur VOL
  • Aanmelden tijdslot 14.00 uur VOL
  • Aanmelden tijdslot 15.00 uur VOL


Locatie
Tegenover de ingang van schooltuin de Amsteltuin aan de Kalfjeslaan te  Amsterdam bij de splitsing met de Kostverlorenweg, bij het hek.

Meer informatie
Lilli-jan Rohof, 020-6477045 / 06-40385536.

slootjesdag 2021


Op de landelijke campagnesite van de IVN Slootjesdagen vind je meer informatie over hoe leuk en leerzaam de Slootjesdagen zijn. Lees bijvoorbeeld over waterdiertjes!

 

Foto header: Paul de Dooij

Algemene informatie

zondag 13 juni 2021 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
Tegenover de ingang van schooltuin de Amsteltuin aan de Kalfjeslaan
Extra Informatie: 

Aanmelden verplicht! Kinderen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene. Maximaal 3 kinderen per volwassene in de leeftijd 4 t/m 12 jaar.
Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.

Contactpersoon: 
Google Maps image