IVN natuur in Amsterdam
IVN
Op
vrijdag07jan202217:00

Nieuwjaars Pubquiz & Borrel (via zoom)

Uitnodiging voor de leden van IVN afdeling Amsterdam. 

 

Maak het jezelf comfortabel in je meest feestelijke trui of hoed. Zet een hapje en een drankje klaar, zodat we kunnen toasten op het nieuwe jaar en de natuur-avonturen die we gaan beleven in 2022.

Vrijdag 7 januari 2022

van 17:00 uur- 18:00 uur de zoomlink heb je via de mail ontvangen

 

Samen blikken we terug op het afgelopen IVN Amsterdam jaar en geven we je alvast een voorproefje van wat er gaat komen in 2022! 

Deze Pubquiz is speciaal voor en door de leden van IVN Amsterdam samengesteld. Wat was jouw hoogte punt van 2021? Waar kijk je het meest naar uit in 2022? Wat heb je dit jaar geleerd over de natuur? Wat was je meest favoriete natuur verhaal of ervaring? Alles wat je kunt verzinnen en wat te maken heeft met onze vereniging, onze leden, Amsterdam en de natuur in onze stad mogen jullie, als vraag voor de Pubquiz insturen. Een korte anekdote of een activiteit delen wordt op prijsgesteld!

Voor al onze nieuwe leden en iedereen die meer wil weten over IVN Amsterdam zal er een half uur voor aanvang (16.30 uur) een korte kennismaking met IVN Amsterdam voorbereid worden. Je krijgt informatie over IVN Amsterdam zijn, wat je zoal kunt verwachten, je zult de voorzitter en  andere nieuwe leden ontmoeten en kun je je eigen plannetjes, wensen en natuur dromen met ons delen. Daarna doe je natuurlijk mee met de Pubquiz en ontmoet je nog veel meer Amsterdamse IVN-ers!

We gaan er wat gezelligs van maken! Tot vrijdag!

Aanmelding is niet nodig. 

Algemene informatie

vrijdag 7 januari 2022 - 17:00 tot 18:00
Locatie: 
Online Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image