IVN natuur in Amsterdam
Vogels
Op
zondag28jan201810:00

Let op! Nieuwe datum! Voor kinderen: Vogels Park Frankendael

jeugdvogelexcursie frankendaelWelke vogels overwinteren in Park Frankendael? Veel bekende vogels zoals kool- en pimpelmezen, merels, winterkoninkjes en boomkruipers. Misschien vinken en groenlingen. Maar ook roodborsten uit Scandinaviƫ komen hier overwinteren. Met wat geluk horen we een zanglijster of een boomklever en zien we de ijsvogel of de waterral die hier de winter doorbrengen. De blauwe reigers krijgen al vroeg de lente in hun kop en zijn aan het klussen in hun enorme bouwwerken van nesten. En zouden de ooievaars thuis zijn?

Voor kinderen vanaf 7 jaar en hun ouders. In samenwerking met de Jeugdvogelclub van Vogelwerkgroep Amsterdam. Daar staat ook meer informatie.

Opgeven en vertrekpunt
Aanmelding is verplicht. Je stuurt een mail naar Annelies de Kleyn. Kijk bij Jeugdvogelclub van Vogelwerkgroep Amsterdam welke gegevens Annelies van je nodig heeft. Daarna krijg je informatie over het vertrekpunt.
Later nog eens lezen hoe leuk de excursie was? Over een tijdje vind je een verslag op de website van Vogelwerkgroep Amsterdam.

Foto roodborst: ABSFreePic
Foto ijsvogel: Pixabay

Algemene informatie

zondag 28 januari 2018 - 10:00 tot 11:30
Extra Informatie: 

Gratis deelname. Vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Contactpersoon: