IVN natuur in Amsterdam
IVN
Op
zaterdag05feb202211:00

Ledenactiviteit (OVAL) met wandeling in Park Frankendael

IVN afdeling Amsterdam

Ontmoet andere IVN-ers en hoor de laatste stand van zaken tijdens een informeel ledenoverleg. Voorafgaande kunnen we samen van de Amsterdamse stadsnatuur genieten tijdens een ontspannen wandeling in Park Frankendael. Daarna gaan we lunchen bij buurthuis de Archipel in Oost en daar zal ook het ledenoverleg plaatsvinden.

Meld je even aan bij Ben via Secretaris@ivnamsterdam.nl en lees hieronder meer over het programma van de ledenactiviteit.

Toelichting op het Programma

Oval 5 februari 2022Foto: Op de foto zie je Gert Snoei die bijna wekelijks excursies organiseert op verschillende plekken in onze stad. Hier is hij in Park Frankendael. Gert neemt je mee en ontdekt samen met jou wat er in de natuur te ontdekken valt. Hou de agenda van IVN Natuur in Amsterdam in de gaten als je met hem mee wilt wandelen. Op 5 februari geeft Gert een publieksexcursie in Parkt Frankendael. Als je vragen hebt kun je die bij de lunch of tijdens de koffie bij het ledenoverleg aan hem stellen.  

11:00 uur verzamelen bij de poort van hoofdingang  Park Frankendael, Middenweg 72, 1097 BS Amsterdam.

Kies een groepje van max 4 personen en ontdek (op 1,5 mtr) het park, de tuin en misschien zien we Ooievaars. Vorig jaar zat er een nest met een jong! We zijn benieuwd of ze er dit jaar weer zullen zijn en wat je nog meer gaat ontdekken.  Tegelijkertijd kun je op een informele manier kennis maken of bijpraten met andere leden van IVN afdeling Amsterdam.  

Hebben jij en je wandelmaatjes onderweg zin in een kop koffie? Restaurant Merkelbach verkoopt koffie en thee to go (voor eigen rekening).  

Voor meer informatie over het park zie: Natuur op de site Vrienden van Park Frankendael

Het is een ontdek wandeling en je bepaalt zelf met wie je gaat wandelen, de wandeling duurt tot maximaal 12:30 uur dan vertrekken we naar Buurthuis de Archipel (Makassarplein 1, 1095 RP, Amsterdam). Daar ben je vanaf 12:45 uur van harte welkom.

Ben je nieuw? Geen zorgen, natuurlijk zijn er genoeg IVN-ers die het leuk vinden nieuwe mensen te ontmoeten. Wandel gezellig mee!

Als je met het openbaar vervoer bent of gaat lopen, zorg dan dat je op tijd van het park naar de lunch locatie vertrekt. Het is ongeveer 20 minuten met het OV en een half uur wandelen.

13:00 uur staat een eenvoudige lunch voor je klaar bij

Buurthuis de Archipel,

Makassarplein 1,

1095 RP Amsterdam.

Deze lunch wordt je aangeboden door IVN Amsterdam. Aansluitend zal in buurthuis de Archipel ook het ledenoverleg plaatsvinden. 

13:15 uur - 15:00 uur Ledenoverleg (Overleg Voor Actieve Leden)

Het informele ledenoverleg onder leiding van voorzitter Jacky Wetzels gaat van start met een kort welkomstwoord. Het communicatieteam wordt voorgesteld en ook de kalender en jaarplan voor 2022 wordt toegelicht. Verder krijgt iedereen de ruimte (kort) te vertellen wat zijn of haar plannen zijn voor 2022 en is er ruimte om in kleine groepjes in gesprek te gaan. Er wordt gezorgd voor koffie en thee. 

Om 15:00 uur sluiten we de bijeenkomst af. 

 

Meld je svp even aan voor deze bijeenkomst zodat we weten hoeveel mensen er komen ivm de lunch, stuur svp een mailtje naar Ben de Graaf via  Secretaris@ivnamsterdam.nl.  Er kunnne maximaal 30 personen in het buurthuis.

Algemene informatie

zaterdag 5 februari 2022 - 11:00 tot 15:00
Wandeling + lunch + ledenoverleg voor IVN afdeling Amsterdam
Locatie: 
Poort bij de hoofdingang van Park Frankendael
Middenweg 72
1097 BS Amsterdam
Nederland
Extra Informatie: 

Verzamelen om 11:00 uur bij de hoofdingang van Park Frankendael

Contactpersoon: 
Google Maps image