IVN natuur in Amsterdam
Kind & Natuur
Op
zaterdag12mrt202214:00

Het Best Bewaarde Geheim van Amsterdam: Luisterverhaal en belevingstocht De Bretten

Pssst. Jij daar! Ben jij tussen de 6-12 jaar én wil jij het best bewaarde geheim van Amsterdam ontdekken?  Kom dan op 12 maart om 14:00 uur met je papa, mama, opa of oma naar Tuinpark De Bretten én laat je verrassen door de onbekende stadswildernis van Amsterdam! Samen maken we een wandeling door De Bretten en luisteren we naar de avonturen van de jonge Dries die ons vertelt over de ongelooflijke dingen die hij en zijn opa tegenkomen in De Bretten. 

"De natuur praat altijd, maar niet met woorden, zoals de mensen dat doen. De mensen kunnen de taal van de natuur niet precies verstaan, behalve hier. De Bretten." - aldus de uilLuister zelf maar!

Beleef de Natuur!

En op onze weg terug door de Bretten ontdekken wij de geheimen van de Bretten tijdens een spannende natuurbelevingstocht waarbij al jouw zintuigen geprikkeld worden. Om 16:00 uur sluiten we de middag af in het Tuinpark met iets lekkers én een verrassing!

Meedoen is gratis!

Meld je snel aan via debretten@amsterdam.nl want vol = vol. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging van je aanmelding. Je ontvangt óók een bericht als de wandeling vol is.

Samenwerking Gemeente Amsterdam en ANMEC

Gemeente Amsterdam, IVN Amsterdam en ANMEC organiseren samen deze natuureducatieve middag om zo jong en oud bewust te maken van hoe leuk, mooi én bijzonder de natuur in De Bretten is. We kijken er dan ook naar uit om samen met jonge avonturiers (en hun ouders) de Bretten te beleven!

Algemene informatie

zaterdag 12 maart 2022 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Volkstuinpark De Bretten
Seineweg 16
1043 BH Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image