IVN natuur in Amsterdam
Overig
Op
zaterdag20jul201915:00

Fotowandeling Darwinplantsoen. Meld je snel aan!

fotoexcursie darwinplantsoenHet ligt goed verstopt in een woonwijkje maar is een ware oase van bloemen en planten. De vaste plantentuin van het Darwinplantsoen. Hoewel het niet heel groot is, is er van alles te zien. Er staan vele soorten en kleurrijke bloemen. Buiten de bloemen zitten er ook vogels in de tuin. En op de bloemen komen vele insecten af. Het is een vrolijk gefladder van allerlei soorten vlinders, bijen, zweefvliegen en hommels. We kunnen bijvoorbeeld ook de groene sabelsprinkhaan tegen komen. Er zitten veel grote exemplaren in de tuin. Kortom genoeg te zien en... te fotograferen. Want het gaat uiteindelijk om de foto’s. Ik leer jullie op een andere manier te kijken en om al het kleins zo duidelijk en mooi mogelijk in beeld te brengen. Door middel van simpele tips maken we foto’s waarbij we langzaam door de tuin wandelen.

Neem je camera (compact, digitaal of spiegelreflex) mee!

Wil je ook leren het kleine leven goed op de foto te zetten? Geef je dan snel op want VOL=VOL. Er is een maximum van 8 deelnemers op volgorde van aanmelding. 

Locatie
Verzamelen bij de vaste plantentuin bij het Darwinplantsoen. Ingang tegenover Darwinplantsoen nr. 14.

Informatie en aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan per mail naar Ramona Falkenreck, a.falkenreck@chello.nl. Op de dag zelf is Ramona bereikbaar op 06-31522144.

Foto boven: Ramona Falkenreck
Foto onder: Maddy

Algemene informatie

zaterdag 20 juli 2019 - 15:00 tot 16:30
Locatie: 
Darwinplantsoen 14
1078 HW Amsterdam
Nederland
Extra Informatie: 

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Contactpersoon: 
Google Maps image