IVN natuur in Amsterdam
Kind & Natuur
Op
zaterdag03jul202114:00

De magie van zelf verf maken

Voor kinderen van 8-11 jr Wilde Kruidentuin de Pastorie in Diemen

Kom spelen met de natuur!

Voor kinderen van 8 – 11 jaar In de Wilde Kruidentuin DePastorie bruist het van leven. Hier werken mensen en niet-mensen zoals planten, insecten en microben samen. Doe mee met creatieve workshops en laat je inspireren door het bodemleven, de wondere wereld van insecten en de bijzondere eigenschappen van wilde planten en kruiden.

Meld je aan Workshop #3 De magie van zelf verf maken

Zaterdag 3 juli 2021, 14.00 – 16.00 uur

Wilde kruiden hebben veel verschillende eigenschappen. Wist je bijvoorbeeld dat pigmenten van sommige verfstoffen gewoon te vinden zijn in de natuur? In deze workshop ga je experimenteren met zelf verf maken van zaden, wortels en bloemen. Met de verf maak je je eigen creaties die vervolgens worden geëxposeerd in DePastorie.

Kosten: €5,00 per deelnemer

Meld je aan Workshop 3

Meld je snel aan! Opgeven kan per workshop of voor alle drie tegelijk. Mail naar: workshop@depastoriediemen.nl. Vermeld graag naam en leeftijd van het kind en telefoonnummer ouder/ verzorger. Betalen kan contant voor aanvang of met een Tikkie.

Liever telefonisch aanmelden? Bel dan naar: 06 241 104 19

Locatie In de Wilde Kruidentuin DePastorie Hartveldseweg 24, Diemen

De Wilde Kruidentuin de Pastorie Diemen

De workshops zijn bedacht en ontwikkeld door kunstenaar en educator Maaike Uitenbroek. In 2008 richtte zij Uiten Creatieve Educatie op waarmee zij sociaal-maatschappelijke en creatieve projecten realiseert voor basis en voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en kinderopvang.

Partners DePastorieDiemen, Dik Groen, Daarom Diemen, Duurzaam Diemen, Uiten Creatieve Educatie & Estrelas natuureducatie. Met advies van IVN Diemen en de Talentfabriek Diemen.

Algemene informatie

zaterdag 19 juni 2021 - 11:20
Creatieve natuur workshops voor kinderen. Zaterdag 19 juni, zaterdag 26 juni en zondag 3 juli.
Locatie: 
De Pastorie Diemen
Hartveldseweg 24
1111 BG Diemen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image