IVN natuur in Amsterdam
Paddenstoelen
Vanaf
donderdag03okt201919:30

Cursus Paddenstoelen (VOL)

Helaas, de cursus is volgeboekt

We gaan ons verdiepen in de wondere wereld van paddenstoelen en zwammen. Wat is een paddenstoel? Welke groepen zijn er en hoe kun je die onderscheiden? Wat is het belang van paddenstoelen in het grotere geheel? Hoe hanteer je een paddenstoelenveldgids?

We bieden een combinatie van theorie en praktische vaardigheden. Op de theorieavonden zal er naast de theorie ook altijd iets te onderzoeken, te bekijken, te ruiken, te voelen of soms te proeven zijn.

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil weten over paddenstoelen.

Opzet van de cursus

  • Donderdag 3 oktober, 19:30-21:30 uur – Theorie
  • Zondag 6 oktober, 10:00-13:00 uur – Excursie
  • Donderdag 10 oktober, 19:30-21:30 uur – Theorie
  • Zondag 13 oktober, 10:00-13:00 uur – Excursie
  • Donderdag 17 oktober, 19:30-21:30 uur – Theorie


Locatie
Theorieavonden:
Theater de Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen.
Excursies: Locaties worden tijdens de theorieavonden bekendgemaakt.

Docenten
Ronald Rave en Johan Kleijn.

Informatie
Voor inhoudelijke vragen mail je Johan Kleijn, johan.kleijn@gmail.com

Kosten
Voor leden/donateurs van IVN € 26,00 en voor niet-leden € 35,00. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL81 INGB 0004 7406 01 ten name van IVN Amsterdam onder vermelding van Cursus Paddenstoelen en je naam.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden met een mail naar de penningmeester van IVN Amsterdam: Ben de Graaf, penningmeester@ivnamsterdam.nl. Stuur een CC aan Johan Kleijn, johan.kleijn@gmail.com. Het is belangrijk om beiden op de hoogte te brengen van je aanmelding!
Meld je aan met de volgende gegevens: Cursus Paddenstoelen, je naam, adres, woonplaats en (mobiele) telefoonnummer. En geef aan van welke IVN-afdeling je lid/donateur bent. Deze gegevens vermeld je ook van eventuele andere personen die je aanmeldt.

LET OP: Pas als zowel jouw gegevens als de betaling ontvangen zijn, is je aanmelding compleet. Je ontvangt een bevestigingsmail (of telefoontje) dat je/jullie kunt/kunnen deelnemen.

Als deelname niet mogelijk is omdat er teveel inschrijvingen zijn, dan wordt het betaalde cursusgeld teruggestort. Bij afzegging van jouw/jullie kant, wordt het betaalde cursusgeld (met aftrek van eventueel gemaakte kosten) tot één week van tevoren volledig teruggestort. Bij afzegging gedurende de laatste week voor start van de cursus, kunnen wij een bedrag van maximaal vijf euro administratiekosten inhouden.

Algemene informatie

donderdag 3 oktober 2019 - 19:30
Drie theorieavonden en twee excursies
Locatie: 
Theater de Omval
Ouddiemerlaan 104
Diemen
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 26,00 voor leden/donateurs van IVN en € 35,00 voor niet-leden

Contactpersoon: 
Google Maps image