IVN natuur in Amsterdam
Bomen & Struiken
Vanaf
woensdag05sep201819:30

Cursus Bomen in het najaar

Geef je snel op!

In deze korte cursus gaan we een aantal vruchtdragende najaarsbomen en -struiken leren herkennen. Door goed naar knoppen, takken en stam te kijken kunnen we al vlug een aantal op naam brengen. Door de vele bijzonderheden over vruchten en herkomst worden 'gewone' bomen opeens interessant. Voor iedereen die meer wil leren genieten van de natuur in het najaar.

Opzet van de cursus

  • Theorieavond op woensdag 5 september van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Excursie in het Vondelpark op zaterdag 8 september van 14:00 tot 16:00 uur.
  • Theorieavond op woensdag 12 september van 19:30 tot 21:00 uur.
  • Excursie in het Vondelpark op zaterdag 15 september van 14:00 tot 16:00 uur.

De theorielessen worden gegeven op Ite Boeremastraat 1 (WG-terrein) bij Natuurfontein.

Docenten
Arend Wakker en Gert Snoei.

Informatie
Voor inhoudelijke vragen mail je naar Arend Wakker, a.wakker@tele2.nl.

Kosten
Voor leden/donateurs van IVN € 7,50 en voor niet-leden € 15,00. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL81INGB 0004740601 ten name van IVN Amsterdam onder vermelding van Cursus Bomen in het najaar. Vermeld je naam en van welke IVN afdeling je lid/donateur bent. Deze gegevens vermeld je ook van eventuele andere personen voor wie je betaalt.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden met een mail naar de penningmeester van IVN Amsterdam: Ben de Graaf, penningmeester@ivnamsterdam.nl. Meld je aan met de volgende gegevens: Cursus Bomen in het najaar, je naam, contactgegevens en van welke IVN afdeling je lid/donateur bent. Deze gegevens vermeld je ook van eventuele andere personen die je aanmeldt.

LET OP: Pas als zowel de gegevens als de betaling ontvangen zijn, is je aanmelding compleet. Je ontvangt een bevestigingsmail (of telefoontje) dat je/jullie kunt/kunnen deelnemen.

Als deelname niet mogelijk is omdat er teveel inschrijvingen zijn, dan wordt het betaalde cursusgeld teruggestort. Bij afzegging van jouw/jullie kant, wordt het betaalde cursusgeld (met aftrek van eventueel gemaakte kosten) tot één week van tevoren volledig teruggestort. Bij afzegging gedurende de laatste week voor start van de cursus, kunnen wij een bedrag van maximaal vijf euro administratiekosten inhouden.

Foto taxus: Pixabay

Algemene informatie

woensdag 5 september 2018 - 19:30
Twee theorieavonden en twee excursies
Locatie: 
Natuurfontein, Ite Boeremastraat 1
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 7,50 voor leden/donateurs van IVN en € 15,00 voor niet-leden

Contactpersoon: 
Google Maps image