IVN natuur in Amsterdam
Jongeren
Op
vrijdag17jun202214:00

17 juni 14:00 uur Workshop laat je stoep, balkon of terras bloeien!

Stadsboerderij Osdorp tijdens de Regeneratie Manifestatie

Wil je wel een bloeiend tuintje, terras of balkon maken, maar heb je geen idee hoe je dat moet doen? en geen budget?

 

Geen zorgen! 

Erik en Jacky helpen je meer biodiversiteit te maken in en om je eigen huis. Geef de wilde bij te eten, de merels wat te snoepen, de mus een verstop-plekje en jij kunt genieten van een groen en bloeiende oase op je eigen balkon, terras of stoep! 

Bloeiende bloemen in de stad Jacky Op de foto: een bloemenzee van gifvrije bloeiende planten midden in de stad. Als het hier kan kan het overal!

We beginnen met uitleg en een analyse van de situatie bij jou. De hoeveelheid zon en regen bepalen wat er bij jou kan groeien. Er zijn planten die liever van schaduw houden en planten die van zon houden. De ene plant heeft graag natte voeten en de ander houdt van een droog plekje. Heb jij potten, zand of klei? Of nog helemaal niks? 

Na de workshop loop jij naar buiten met kennis, praktische tips, zaadjes en een stekje van de viburnum en nog veel meer ideetjes om jou plek heerlijk te laten bloeien en groeien. 

De workshop start om 14:00 uur bij Stadsboerderij Osdorp en maakt onderdeel uit van een driedaags event; de Regeneratie Manifestatie.

Heb je al een kaartje schrijf je dan hier in voor de workshop:

Kaartjes en het programma

Heb je nog geen kaartje?  Drie dagen lang toegang of één workshop het kost je een tientje. Via deze link vindt je de kaartverkoop en het programma. Als je meer kunt en wilt betalen dan mag dat. 

Wij zijn de generatie die het verschil zal moeten maken met een positieve voetafdruk. Of te wel, wij moeten de aarde sterker achter laten dat we haar hebben aangetroffen en elke stap die daarbij gezet wordt is belangrijk.

Voor meer informatie over de Regeneratie Manifestatie klik hier

Erik KomenOp de foto Erik Komen

Algemene informatie

vrijdag 17 juni 2022 - 14:00
Lukt het je niet je balkon, terras of stoep te laten bloeien? IVN komt je redden! en zo red jij de (wilde) bijen en help je de biodiversiteit te versterken!
Locatie: 
Stadsboerderij Osdorp
Botteskersingel 30B
1018BA Amsterdam
Nederland
Extra Informatie: 

Ticket en aanmelden via https://regeneratie.org/wijzijnderegeneratie/

Contactpersoon: 
Google Maps image