Op
zaterdag28okt201717:00

Nachtelijke vaartocht over het Leekstermeer

28 oktober 2017: Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 28 oktober 2017. Ook IVN afdeling Leek Nietap heeft hier weer twee jaarlijks terugkerende activiteiten voor georganiseerd.

Vaartocht over het Leekstermeer
 

Met behulp van een aantal fluisterboten wordt een vaartocht langs de boorden van het Leekstermeer georganiseerd. Zowel de lichtinvloed van de stad als het duister richting het Drentse achterland is hier goed te beleven. Ook is het leuk om te luisteren naar de geluiden van de nacht op het water, een nachtvogel die overvliegt, de ganzen die liggen te slapen op het meer en het gekabbel van het water.

Onder deskundige begeleiding, met zo min mogelijk lawaai en minimale verlichting zal dit een spectaculaire tocht zijn!

Er is per boot deskundige begeleiding aanwezig!

Het aantal deelnemers aan deze boottocht, volwassenen en kinderen, is maximaal 22 personen.  Opgave is nog beperkt mogelijk, de drie boten zitten bijna vol.

We verzamelen om 18.45 uur bij Cnossen, Meerweg 13, Nietap en gaan dan varen tussen 19.00 en 21.00 uur. Na afloop is het mogelijk om voor eigen rekening nog een kopje koffie of thee te drinken.

Kosten: € 5,00

 

Algemene informatie

zaterdag 28 oktober 2017 - 19:00 tot 21:00
Nachtelijke vaartocht in het kader van Nacht van de Nacht
Locatie: 
Recreatiebedrijf Cnossen
Meerweg 13
9312 TC Nietap
Nederland
Extra Informatie: 

Opgave is helaas niet meer mogelijk, de boten zitten vol!

Contactpersoon: 
Google Maps image