IVN Helden
Kind & Natuur
dinsdag29aug2017

Kom spelend de natuur ontdekken bij IVN Helden!

IVN Helden start in 2017 weer met een jeugdgroep om de jeugd enthousiast te maken over de natuur. Wie als kind veel in en met de natuur in aanraking komt, zal de natuur later blijven respecteren en ervan genieten. En dat is wat IVN graag wil: mensen van jongs af aan de natuur van dichtbij laten beleven!

Lekker ravotten en ontdekken
Wat is er nu fijner dan lekker bezig zijn in de natuur? Spelen, sporen ontdekken, de natuur ruiken en voelen. Allemaal dingen die we samen gaan doen! Met de jeugdgroep komen we tien keer per jaar bij elkaar. Meestal op de 3e dinsdag van de maand van 18.30-20.00 uur. In de zomervakantie zijn er geen bijeenkomsten.

Voor wie en waar?
De jeugdgroep is vooral bedoeld voor kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool.
 De contributie is € 15,- per schooljaar. We starten altijd bij het IVN gebouw op de Kloosterstraat 12 in Helden. De groep wordt begeleid door een vaste groep natuurliefhebbers die de nodige ervaring hebben in het omgaan met kinderen.
Alle vrijwilligers hebben een VOG verklaring en we hebben gediplomeerde begeleiders.

Meedoen!
Ouders van kinderen die mee willen doen, kunnen even een e-mailtje sturen naar:  jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl

Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd, wat ingevuld en ondertekend meegebracht kan worden op de eerste bijeenkomst. Dit is dinsdagavond 19 september.
Kinderen die eerst willen proberen of het wat voor hen is, zijn ook van harte welkom! Laat het wel even weten per e-mail.

Meer informatie is te verkrijgen bij Til Janssen, tel 077-3076198/06-14455469

Graag tot ziens bij jeugdgroep IVN Helden!