Helden e.o.
Natuur
woensdag14sep2016

Aanmelden Jeugdleden

 De aandacht van kinderen voor de natuur en het plezier dat ze erin beleven kun je niet forceren. Wel stapje voor stapje begeleiden. Wie als kind veel in en met de natuur bezig is geweest zal de natuur, ook als volwassene, blijven waarderen en respecteren. Want, wij als mensen kunnen onmogelijk leven zonder de natuur!!!

Spelend de natuur ervaren, speuren naar sporen, je verwonderen over de kleine dingen, de natuur ruiken en voelen, werken in de natuur.

Wij willen vol passie de wonderen van de natuur overbrengen op de jeugd.

Ga je mee met de jeugdgroep van het IVN afd. Helden op ontdekkingsreis in de natuur?

Voor wie is het jeugd IVN bedoeld?

Het jeugd I.V.N. afd. Helden is bedoeld voor kinderen die het komend schooljaar naar groep 6 en 7 van de basisschool gaan.

Wanneer komen we bij elkaar?

Tijdens het schooljaar 2016– 2017 komen we 10 keer bij elkaar. Elke maand 1 keer.. In juli en augustus heeft ook het IVN vakantie. 7 Van de 10 de bijeenkomsten zijn op de derde dinsdag van de maand. Van 18.30 tot 20.00 uur. De andere 3 bijeenkomsten zijn op een zaterdag. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 27 september 2016. Elke bijeenkomst vindt plaats in of start bij het I.V.N. gebouw, Kloosterstraat 12 te Helden.

Wie is de begeleiding?

De begeleiding is in handen van een vaste groep natuurliefhebbers die de nodige ervaring hebben in het omgaan met kinderen. Natuurlijk weten ze heel veel van de natuur. Zij laten jullie de natuur beleven en  ontdekken. Hierdoor ga je met nog meer verwondering van de natuur genieten.

Voor wanneer opgeven?

Het opgeven als jeugdlid voor het IVN afd. Helden kan tot en met vrijdag 16 september 2016.

Waar kan ik informatie krijgen?

Math Ghielen geeft graag de gevraagde informatie (06 – 10495465).

 

Waar kan ik mij opgeven?

Opgeven als jeugdlid van het IVN afd. Helden kan alleen via de mail bij: Til Janssen  tiljanssen@hotmail.com of jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl. De contributie bedraagt € 15,00 per schooljaar.