IVN Helden e.o.
Bomen & Struiken
Op
woensdag13mrt201909:00

Boomfeestdag

Bomen en struiken planten op de Willem van Hornestraat

Op woensdag, 13 maart van 9.00-11.30 uur gaan we op feestelijke wijze 51 bomen en 15.000 struikjes/planten een mooi plekje langs de Willem van Hornestraat in Helden geven.
Hoe meer kinderen en volwassenen er zijn hoe gezelliger natuurlijk! EN….vele handen maken licht werk! De plantlocatie is bij de skatebaan aan de Willem van Hornestraat. 
Boomplantdag is een prachtige manier om aandacht te vragen voor onze groene omgeving en een groene aarde!
Maar bomen en groen planten langs de Willem van Hornestraat is dit keer extra speciaal, omdat het de afronding is van de herinrichting van de Willem van Hornestraat. De hele straat is vernieuwd, niet alleen voor de auto, maar ook voor veiliger fietsen ! Met al dat groen wordt het nóg fraaier én is er meer beleving ! De bovenbouw van Basisschool de Pas is met 60 leerlingen aanwezig. Wij zouden ook graag zoveel mogelijk bewoners van de Willem van Hornestraat met schop/spade  verwelkomen. Er is koffie en cake, ranja, chocomel en appeltjes. De kinderen krijgen een leuk aandenken voor het harde werken in moeder aarde. Hopelijk tot woensdag, 13 maart 9.00 uur (tot 11.30 uur) bij de skatebaan aan de Willem van Hornestraat?
                                           
Jeugdwerkgroep IVN Helden  ( jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl), Joep Hermans

Algemene informatie

woensdag 6 maart 2019 - 12:45