Helden e.o.
Kind & Natuur
zaterdag29aug2020

Jeugd activiteiten gaan weer van start

Wie als kind veel in en met de natuur in aanraking komt, zal de natuur later blijven respecteren en ervan genieten. En dat is wat IVN graag wil: mensen van jongs af aan de natuur van dichtbij laten beleven! 

Lekker ravotten en ontdekken, bijvoorbeeld op modderdag

Wat is er nu fijner dan lekker bezig zijn in de natuur? Spelen, sporen ontdekken, de natuur ruiken en voelen. Allemaal dingen die we samen gaan doen! Met de jeugdgroep komen we tien keer per jaar bij elkaar. Steeds op de 3e dinsdag van de maand van 15.30 – 17.00 uur. 

Voor wie en waar?

De jeugdgroep is vooral bedoeld voor kinderen van de groepen 4, 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Kinderen van groep 3 zijn ook welkom, maar graag met een begeleider. De contributie is € 15,- per schooljaar. We starten altijd bij het IVN gebouw op de Kloosterstraat 12 in Helden. De kinderen wordt begeleid door een vaste groep natuurliefhebbers die de nodige ervaring hebben in het omgaan met kinderen. Alle vrijwilligers hebben een VOG verklaring en we hebben gediplomeerde begeleiders. 

Meedoen en aanmelden.

Ouders van kinderen die mee willen doen, kunnen even een e-mailtje sturen naar: jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl. Kinderen die eerst willen kijken of het wat voor hen is, zijn ook van harte welkom op de bijeenkomst in november. Laat het wel even weten per e-mail. Graag tot ziens bij jeugdgroep IVN Helden! 

Met vriendelijke groet Til Janssen Jeugdwerkgroep IVN Helden Tel 077-3076198/06-14455469 

Aanmeldformulier

Graag tot ziens bij jeugdgroep IVN Helden!