IVN Helden e.o.
Landschap
Op
zaterdag12jun202109:00

Vervangende dagwandeling in Posterholt

Langs Leigraaf en Vlootbeek

EXTRA WANDELING

 

In verband met de huidige coronamaatregelen kan de geplande dagwandeling per bus van 5 juni a.s. NIET doorgaan. Voorlopig is deze gepland op zaterdag 25 september a.s. Nader bericht volgt t.z.t.

Omdat we als IVN al langere tijd niet samen hebben kunnen wandelen heeft het bestuur en de wandelgroep besloten om toch een extra wandeling aan te bieden en wel op zaterdag 12 juni a.s. Rekening houdend met en aangepast aan  de huidige coronamaatregelen. Het wordt een andere wandeling dan gebruikelijk. Coronaproof.

 

route:

De route start en eindigt in Posterholt. Deze afwisselende, geheel vlakke wandeling met een lengte van 10 km. voert u vanuit Posterholt langs de Leigraaf en de Vlootbeek naar het Landgoed Kasteel Aerwinkel met zijn prachtige Engelse tuinen. Via het dorpje Reutje en het Munnicksbos keren we terug naar het startpunt in Posterholt.

 

organisatie:

De deelnemers regelen zelf het vervoer van en naar Posterholt. Er rijdt geen bus. Het gezamenlijk vertrek vanaf het IVN gebouw vervalt deze keer.

Deze wandeling is gratis en alleen voor leden van het I.V.N. Helden.

De deelnemende personen wandelen in kleine groepjes van 2-4 personen en vertrekken met tussenpozen van 10 minuten. Het is raadzaam om te reizen en te wandelen met zgn. “bubbelmaatjes”.

De wandelgroep is ruim voor de eerste start aanwezig op het startpunt.

We starten vanaf de parkeerplaats naast de St. Matthiaskerk,  Hoofdstraat 72, 6061 CE Posterholt.

De eerste groep vertrekt in Posterholt om 9:00 uur.

Elke groep ontvangt bij vertrek een duidelijke routebeschrijving.

Het is noodzakelijk dat, als u aan deze wandeling wilt deelnemen, u zich aanmeldt per groepje.  Dit is mogelijk  tot en met 5 juni a.s. via de mail: js.jstn@hotmail.com

Van de organisatie krijgt u te horen hoe laat u kunt vertrekken met de wandeling.

Denk aan uw lunchpakket, evt. regenkleding en bescherming tegen teken.

Bij geringe opgaven gaat deze wandeling niet door. De personen die zich opgegeven hebben krijgen dan bericht hierover.

Algemene informatie

zaterdag 12 juni 2021 - 09:00
Het is noodzakelijk dat, als u aan deze wandeling wilt deelnemen, u zich aanmeldt per groepje. Dit is mogelijk tot en met 5 juni a.s. via de mail: js.jstn@hotmail.com
Contactpersoon: