IVN Helden e.o.
Natuur in de Buurt
Op
donderdag14jan202119:00

Film: “Parels van de Peel” Uitgesteld.

Gaat dat zien: de film “Parels van de Peel”!

Deze film wordt op een later tijdstip vertoond.

 

Nog geen tijd gehad of er naast gegrepen om de film “Parels van de Peel” te gaan zien op groot scherm?

Dan wordt op donderdag 14 januari 2021 om 19.00 uur nog een buitenkansje geboden om deze prachtige film te gaan zien. IVN Helden heeft geregeld, dat de film nogmaals in Dok 6 in Panningen wordt vertoond.

De bioscoopzaal van Dok 6 is Corona-proof ingericht. Op het moment van dit schrijven is een maximum aantal van 30 bezoekers toegestaan. Aan de leden van IVN Helden wordt de eerste kans geboden zich hiervoor op te geven, uiterlijk vóór maandag 21 december a.s. U kunt dit doen via een mailtje naar pr@ivnhelden.nl.

De entreekosten zijn € 7,50 per persoon en dienen te worden voldaan aan de kassa van Dok 6.

De film de Parels van de Peel is op 20 september 2020  voor het eerst aan het publiek vertoond. Han Meeuwsen heeft de basis vastgelegd voor deze film, zijn werk is na zijn overlijden op 28 juli 2017 afgerond door Jarno van Bussel, Jos van de Kerkhof, Jap Smits en John Vereijken. Dit alles  in samenwerking met Staatsbosbeheer.

De film duurt circa 35 minuten en zal worden voorafgegaan door een toelichting door boswachter Jap Smits.  

Daarna zult u voor eens en voorgoed met een “opgepoetste bril” het te Ospel gelegen Nationaal Park De Groote Peel, aan de Moostdijk 15 bewonderen, hopelijk in de geest van filmer en fotograaf Han Meeuwsen uit Asten.

Maar eerst: Komt dat zien in DOK 6 op donderdag 14 januari 2021 !

Algemene informatie

zondag 29 november 2020 - 11:23
Contactpersoon: