IVN Eerbeek e.o.
Overig
dinsdag20jul2021

Update coronamaatregelen 16-9-2021

 

 

Het kabinet laat de 1,5 meter afstand los, maar adviseert wel om elkaar de ruimte te geven. Ook blijft het van belang om wat vaker je handen te wassen, thuis te blijven als je je niet lekker voelt en zorg voor frisse lucht. Vertrouw je het niet, laat je zo snel mogelijk testen.

Vanaf 25 september zijn ook alle samenkomsten weer toegestaan, van jubilea, tot vergaderingen en opleidingen. Er is ook geen beperking meer aan de groepsgrootte en afstand houden is dan niet meer nodig.

Het is ieders eigen afweging of je een vaccinatie haalt. In Nederland hebben we recht op bescherming van de lichamelijke integriteit en daar hoort de keuzevrijheid voor een vaccinatie bij.

De excursies kunnen vanaf 25 september weer volledig draaien.  Je moet je er wel prettig bij voelen en afstand houden blijft een basisregel. Voor buitenexcursies is een coronatoegangsbewijs of registratie niet meer nodig.

Voor vergaderingen met horecafaciliteiten gelden de regels van de Koninklijke Horeca Nederland. Dat betekent dat een coronatoegangsbewijs verplicht is. Ook na 25 september.

Vanaf 25 september kan bijna alles weer, tot die tijd is het goed om je aan de geldende regels te houden. Probeer ook om de basisregels zo consequent mogelijk toe te passen.