IVN Ede
IVN
Op
maandag25apr202219:45

Workshop ‘de Levende Tuin’

Wil jij ook graag een groene tuin die veel dieren aantrekt zoals vlinders en vogels? Vind je het lastig hiermee aan de slag te gaan? Doe dan mee met deze workshop.

Tijdens de workshop ‘de Levende Tuin’ zullen, naast basisprincipes, de behoeften van verschillende diergroepen worden uitgelegd. Ook kun je aan de slag met een ontwerp én stappenplan voor (een deel van) jouw tuin.  Tijdens het tweede deel van de workshop gaan de deelnemers zich hierin verdiepen. Er is deskundige begeleiding en inspiratiemateriaal aanwezig.

 

Tuinervaring is niet nodig, maar wel het enthousiasme om je tuin groener en diervriendelijker in te richten. Voorafgaand aan de workshop krijg je een kleine huiswerkopdracht. Ook krijg je tijdens en na de workshop diverse informatiematerialen opgestuurd waarmee je direct aan de slag kunt!

De workshop wordt gegeven door Bloemrijk Bennekom i.s.m. Duurzaam Bennekom en vindt plaats in ’t Kerkheem, Kerkhoflaan 34, Bennekom op 25 april van 20:00 tot 21:30 uur, inloop 19:45 uur. Kosten: gratis toegankelijk, behalve kosten voor koffie of thee.

Aanmelden kan tot 20 april via de website van Duurzaam Bennekom: https://www.duurzaambennekom.com/agenda/.

Workshop de Levende Tuin

Algemene informatie

maandag 25 april 2022 - 19:45 tot 21:30
Locatie: 
Kerkhoflaan 34
Bennekom
Nederland
Google Maps image