IVN Ede
Natuur
Op
zaterdag24sep202214:00

Speur met je kleuter in het bos met IVN Ede

Op zaterdagmiddag 24 september organiseert IVN Ede om 14.00 uur een speurtocht voor kleuters in het Edese Bos.

Eind september verwelkomen we de herfst. Blaast de herfstwind om je oren of kietelt de laatste zomerzon op je wang? Staat het bos vol paddenstoelen en zijn er beukennootjes? Het begin van de herfst is altijd een verrassing, maar zeker is dat er wat te beleven is in het bos!

Speur met je kleuter in het bos met IVN Ede

Gidsen van IVN Ede nemen kleuters en hun (groot)ouders of andere volwassene als begeleider mee voor een speurtocht. We gaan op zoek naar kabouters en gebruiken onderweg onze ogen, oren, neus en handen om de natuur met elkaar te zien, horen, ruiken en voelen. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en we lopen ongeveer 1 kilometer. Bij de tocht hoort een pauze waarvoor de kabouters iets te drinken en een kabouterhapje meenemen.

Opgave kan via kabouterwandeling@ivn-ede.nl onder vermelding van namen van de deelnemers en leeftijd van de kinderen. Voor meer informatie kunt u bellen met Ineke Jansonius, 0317 413884.

Vertrekpunt is de parkeerplaats aan de N 304 richting Apeldoorn bij het begin van de Koeweg in Ede.

Deelname kost 1 euro per kind. Opgave is verplicht (uiterlijk 23 september), in verband met het benodigde materiaal. Er is plek voor maximaal 20 kinderen.

Algemene informatie

zaterdag 24 september 2022 - 14:00 tot 15:30