IVN Ede
Kind & Natuur
Op
zaterdag08mei202113:30

Natuurexcursie voor kleuters

Op zaterdagmiddag 8 mei organiseert IVN Ede een kaboutertocht voor gezinnen met kleuters in het bos bij De Born in Bennekom. Er kan tussen 13.30 en 14.45 uur gestart worden. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur.
Ruik je de bloemen? Hoor je de vogels? Zie je mooie kleuren voor een schilderij? Voel je hoe een boomstam net tussen je armen past? Langs een route staan kabouters met gekleurde puntmutsen de kinderen op te wachten voor een belevingsspel in het voorjaarsbos.
De opzet van deze kaboutertocht is aangepast aan de coronaregels. De tocht staat open voor gezinnen of twee bevriende volwassenen met hun kinderen. Je krijgt een starttijd toegewezen en wordt op dat tijdstip in het bos verwacht. Je loopt met je eigen groep en krijgt het materiaal dat je onderweg nodig hebt mee. Opgave kan via kabouterwandeling@ivn-ede.nl onder vermelding van namen van de deelnemers, aantal en leeftijd van de kinderen en de gewenste starttijd. Na opgave ontvang je een bevestiging met de starttijd en
aanvullende informatie.

Vertrekpunt is het bos bij Bornweg 10 in Bennekom. NB Dit is een andere locatie dan in het activiteitenprogramma 2021 staat!
Deelname kost 1 euro per kind.
Opgave is verplicht (uiterlijk 6 mei). Er zijn maximaal 6 tijdsblokken.

Algemene informatie

zaterdag 8 mei 2021 - 13:30 tot 15:00
Locatie: 
Bornweg 10
Bennekom
Nederland
Google Maps image