IVN de Waerdman
Bloemen & Planten
Op
woensdag12jun201918:30

Inventariseren 1000 soorten 12-06-2019

Op woensdagavond 12 juni organiseren we een interessante avond in het teken van Biodiversiteit. De aanleiding is een project van het IVN dat heet “De Midzomertelling”. We gaan met een groep leken/liefhebbers, zowel jong als oud en enkele deskundigen op zoek naar soorten. Soorten van libellen, vlinders, amfibieën, planten, vogels, vissen, bijen en muggen en wat we al niet meer tegenkomen. Voor onze zoektocht hebben we de Dullaert uitgekozen.

Startpunt bij de ingang aan de Kruisvaart( let op 1 richtingsverkeer). In de sloten en op de prachtige graslanden, in het moerasbos en tussen de elzen speuren we naar alles wat leeft. We starten om 18.30 uur, maar je mag ook op je eigen tijd aansluiten. We stoppen als het donker wordt. Breng gidsen of zoekkaarten mee en zeker een loepje en/of verrekijker en pen en papier. Ook een versnapering is welkom tijdens de pauze die we inlassen.

Wij zorgen voor een drankje. Omdat we willen weten voor hoeveel drankjes we op pad  moeten gaan graag aanmelden bij Marian Noordermeer: mariannoordermeer@hotmail.com

Algemene informatie

donderdag 9 mei 2019 - 20:15