Ook wandelen met een gids?

Als je voor een groep een boeiende activiteit in de natuur zoekt, dan is het aanbod van de gidsen van IVN De Maasdorpen voor jou wellicht interessant. De gidsen organiseren excursies in natuurgebieden binnen het werkingsgebied van de afdeling. Niet alleen ben je heerlijk buiten in beweging, maar je leert onderweg ook het nodige over natuur, landschap en cultuurhistorische achtergronden. Excursies zijn mogelijk in alle natuurgebieden van Horst aan de Maas. De excursies zijn voor iedereen, je hoeft hier geen lid voor te zijn.

Aanvraag

Je kunt een excursie aanvragen bij Ton Hagens, de coördinator van de werkgroep Activiteiten en Gidsen via dit formulier
   
Geef bij een aanvraag per e-mail de benodigde gegevens door, zoals grootte van de groep, gewenste datum en tijd, voorkeur voor het natuurgebied en je contactgegevens. We zoeken voor jou een beschikbare passende gids. Deze neemt contact met je op om de details af te spreken.

Kosten

Een gegidste wandeling/excursie voor een groep kost € 2,50 per persoon met een minimum van € 25,- en een maximum van 20 personen. Bij grotere groepen rekenen wij een tweede wandeling/excursie, waarvoor de tariefopbouw hetzelfde is. 

Non-profit

IVN De Maasdorpen is een non-profit organisatie en maakt geen winst. De vergoedingen helpen ons de kosten te dekken die gepaard gaan met het organiseren van de vele educatieve activiteiten in de natuur voor jong en oud.

wandelen, excursie