Geslaagde ledendag 2019

in het Renkums Beekdal

Op zaterdag 28 september was het zo ver. Nadat we 2 jaar geleden voor het laatst met de leden op stap waren geweest kwam op de jaarvergadering het idee naar voren om dit weer eens te organiseren. Spontaan melden zich een aantal leden aan voor de organisatie. Uiteindelijk waren het Anita Verstappen, Cristien van Bemmel, Willem Hagemeijer en Flip van der Ven die het dagje uit gaan organiseren. We zijn een aantal keren bij Anita thuis geweest waar het goed toeven was en onder deze gunstige omstandigheden zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Een week voor 28 sept. zijn we het hele programma nog een keer ter plekke doorgelopen.

En zo vertrokken we op 28 sept. met een bus naar Wageningen waar we begonnen met een bezoek aan het arboretum. 
Een prachtige wandeling van ongeveer een half uurtje. Mooie vergezichten over de uiterwaarde van de Rijn vielen ons ten deel. In het hotel boven op de berg wachtte ons een welverdiend kopje koffie met wat lekkers. Ook hier een prachtig uitzicht waar vele van genoten hebben.

De bus stond weer klaar om ons naar de ommuurde tuin te brengen in Renkum. Hier stond ons een vegetarisch lunch te wachten en een bezoek aan de moestuin en de winkel. Vele genoten hiervan en kochten wat biologische groeten. Met een aantal gidsen vertrokken we naar onze laatste locatie het Renkums Beekdal. Een prachtige wandeling door een bijzonder gebied. Zonder gids.

Hadden we veel informatie gemist. Weet U nog de uil in de boom?
Eenmaal in het Renkums Beekdal aangekomen werd er een film vertoond over het Renkums Beekdal en haar omgeving. Vele waren echter toe aan een consumptie. Willem had dit in de gaten en voorzag een ieder van 2 consumptiemuntjes. Zo konden we nog volop genieten onder het genot van een drankje van deze gezellige dag. Nog dank aan Sjoerd - onze voorzitter - die in de bus een uitleg gaf over het ontstaan van de heuvels rong Arnhem en Wageningen.

Flip van der Ven.