IVN Cuijk
IVN
Op
zaterdag02mrt201909:00

Vrijwillig landschapsbeheer werkochtend

Hoogstamfruitbomen snoeien

 

 

 

 

Fruitbomen snoeien met IVN Cuijk

 

De lente komt eraan en hoogstamfruitbomen hebben ieder voorjaar een goede snoeibeurt nodig. Daarom gaat de werkgroep vrijwillig landschapsbeheer van IVN Cuijk op zaterdagmorgen 2 maart hoogstamfruitbomen snoeien. 

We verzamelen om 9:00 uur bij het “clubhuis” de Kloosterhof, Grotestraat 14 ,5437 AS in Beers en vertrekken van daaruit (carpoolend) naar de Achterdijk 76 in Mill. Het is een behoorlijk omvangrijke klus maar we stoppen (toch) om 12:00 uur.

  

Ervaring met snoeien is niet nodig. Je krijgt ter plekke instructie en uitleg over de werkzaamheden. IVN Cuijk zorgt samen met Brabants landschap ook voor het materiaal. Wat is wel handig? Warme kleding, stevige schoenen, een paar werkhandschoenen en zin om lekker buiten in de natuur bezig te zijn.

 

Kom je helpen? Meld je dan van tevoren even aan bij VLB@ivn-cuijk.nl.

 Dan weten we voor hoeveel snoeischaren we moeten zorgen en voor hoeveel koffie/thee de gastheer moet zorgen. Meer weten over vrijwillig landschaps- beheer IVN  Cuijk? Kijk dan op de website onder  https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-cuijk/werkgroep-vrijwillig-landschapsbeheer .

 

 

 

Algemene informatie

zaterdag 2 maart 2019 - 09:00 tot 12:00