IVN Bergeijk-Eersel
Natuur in de Buurt
Vanaf
maandag05okt202012:00

Stem jij op het IVN Bergeijk-Eersel?

Rabo Clubsupport

Heeft u hem al ontvangen? De code om te stemmen voor de Rabo Clubsupport? Als u lid bent van de Rabobank kunt u van 5 tot 25 oktober weer gaan stemmen op uw favoriete vereniging. Vijf stemmen mag u verdelen naar een vereniging van uw keuze. Het IVN Bergeijk-Eersel doet dit jaar ook weer mee en wij zouden het fijn vinden als wij één of twee stemmen van u krijgen. Alvast bedankt hiervoor.

De opbrengst van de Rabo Clubsupport besteden wij aan twee projecten, te weten het Natuurtuin Project Steenbreek en de aanschaf van een professionele amfibieënval. Voor de het eerste project willen wij een informatiepaneel, planten en insectenhotel aanschaffen. Hierdoor kunnen wij de bezoekers van de Natuurtuin bewust maken van het feit dat ze in hun eigen tuin eenvoudig mee kunnen werken aan ‘tegels eruit, groen erin’. Voor het tweede project willen wij een professionele amfibieënval aanschaffen en daardoor deze dieren beter monitoren en bestuderen.

Mogen wij (weer) op uw stem(men) rekenen? Alvast bedankt.

Gemeente Bergeijk neemt ook deel aan het project Steenbreek. Kijk op https://steenbreek.nl . Voor meer info over IVN Bergeijk-Eersel: www.ivn.nl/be  

Algemene informatie

vrijdag 25 september 2020 - 17:54