IVN Bergeijk-Eersel
IVN
Op
zaterdag06nov202110:00

Natuurwerkdag

IVN afdeling Bergeijk-Eersel organiseert dit jaar samen met gemeente Bergeijk een natuurklus in de oevers rondom het Zwartven in Luyksgestel.

‘Het water van Luyksgestel’ zoals het Zwartven ook wel wordt genoemd, ligt diep in het Venakkerbos in Luyksgestel verscholen. De oever met heide is op dit moment begroeid met berken, dennen, en andere boompjes en struiken. We gaan tijdens de Natuurwerkdag de oever weer vrij maken, zodat de heide zich daar weer kan ontwikkelen.   

Zin om samen met vrienden, familie of buren heerlijk buiten een (halve) dag aan de slag te gaan? Jong en oud zijn van harte welkom om, onder begeleiding, mee te helpen in de oevers rondom het Zwartven.

We verzamelen op zaterdag 6 november 2021 tussen 9:45 en 10:00 uur aan het einde van de Bosserdijk (de Bosserdijk is een zijstraat van het Boscheind in Luyksgestel). Vanaf deze verzamelplaats lopen we gezamenlijk naar het Zwartven.

De natuurwerkdag eindigt om 15:00 uur. De organisatie stelt handschoenen en professioneel handgereedschap beschikbaar. Voor (warme) drank en een volwaardige lunch wordt gezorgd. Kun je niet de hele dag maar wel een paar uurtjes komen helpen? Ook dan ben je van harte welkom!

Kom gezellig meehelpen en meld je vóór donderdag 4 november 2021 aan via: https://www.natuurwerkdag.nl/klus/zwartven-luyksgestel/2021-11-06

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-20352056 of
info.ivnbe@gmail.com

Algemene informatie

zaterdag 6 november 2021 - 10:00
Natuurwerkdag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Ook als je een halve dag kunt ben je welkom. Vrijwilligers bijeenkomen tussen 9.45 en 10.00 uur aan het einde van de Bosserdijk. Dit is een zijstraat van het Boscheind in Luyksgestel.
Locatie: 
Zwartven
Bosserdijk
Luyksgestel
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image