IVN Apeldoorn
IVN
woensdag14okt2020

IVN en Corona

Een aantal publieksactiviteiten van IVN Apeldoorn zijn dit najaar weer van start gegaan.  Voor de cursussen bekijken we wat mogelijk is. Deelnemers ontvangen daarvan apart bericht. Er starten dit jaar geen nieuwe cursussen.
Excursies mogen doorgaan met maximaal 4 personen. Dat is niet haalbaar, dus zijn er voorlopig geen excursies o.l.v. een IVN natuurgids.

De paddenstoelen speurtocht van 18/10 gaat wel door, want die is op eigen gelegenheid (bv met je eigen gezin) te volgen.
Alles uiteraard alles onder voorbehoud. 

Zelf de natuur in

Via de IVN Routes heb je de route en je digitale IVN natuurgids bij je.
Check wel eerst de website van de natuurorganisatie of beheerder van het gebied waar je heen wilt gaan  voor de laatste informatie en volg altijd de RIVM richtlijnen en houd rekening met volgende punten:

  • Probeer drukke plekken te vermijden, kijk bijvoorbeeld voor je bezoek op de website van het desbetreffende natuurgebied voor de laatste informatie;
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Mocht je coronaverschijnselen hebben, blijf dan thuis;
  • Houd je altijd aan de toegangsregels van het gebied, lees de informatieborden in het gebied goed en houd je daar ook aan. Houd er rekening mee dat het broedseizoen is begonnen; 
  • Houd rekening met elkaar en de natuur.

De maatregelen met betrekking tot corona kunnen dagelijks veranderen.
Check de website van het RIVM voor het laatste nieuws en richtlijnen.