Natuurgidsenpool

We willen gaan werken met een natuurgidsenpool voor het uitvoeren van excursies en mogelijk andere activiteiten. 
Heb je interesse om mee te doen? VUL HET FORMULIER IN.

Toelichting: Naast de bestaande activiteiten krijgt IVN Apeldoorn ook regelmatig vragen van bedrijven, scholen en organisaties voor het verzorgen van een natuur excursie of presentatie. We willen natuurlijk graag aan deze vragen voldoen, maar in de praktijk blijkt dit wat lastig te organiseren omdat we niet goed weten welke van onze natuurgidsen hieraan willen meewerken.
Om makkelijker op deze ad hoc vragen in te kunnen gaan zijn, is het bestuur een actie gestart om (weer) een gidsenpool op te zetten. We hopen via deze gidsenpool IVN natuurgidsen gerichter te kunnen benaderen als er (extra) activiteiten worden gehouden zoals bijvoorbeeld excursies, presentaties, promotie bij evenementen maar ook activiteiten ter verhoging van de deskundigheid bv tijdens een IVN-ledencafé.
Kortom: Iedereen die op één of andere manier actief wil zijn als IVN Natuurgids kan zich opgeven voor deze pool. De pool wordt beheerd door 1 of 2 poolcoördinatoren, die als contactpersoon fungeren. 
Je kunt zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat (zoals excursies op aanvraag, voor jeugd, op de 3e zondag van de maand, een presentatie over een bepaald gebied of onderwerp, et cetera).

Heb je interesse om mee te doen? VUL HET FORMULIER IN
Je hoort tzt meer