IVN Apeldoorn
Natuur
Op
zondag15mrt202014:00

Wandeling Haps (AFGELAST)

Gezien de meeste recente richtlijnen vanuit de overheid (12 maart 15.15 uur) voelen wij ons genoodzaakt om de excursie voor komende zondag 15 maart af te gelasten.

Met 83 excursie-deelnemers en ca. 10 personen van de organisatie (IVN en Haps kamp) vinden wij het niet verantwoord, gezien de ontstane situatie, om dit evenement door te laten gaan.
Wij beraden ons in de komende weken over een eventuele andere datum later in het jaar en zullen u daar tzt over inlichten.
Wij rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie en hopen u in een later stadium alsnog te mogen begroeten bij deze of andere IVN activiteiten.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neem een kijkje in het Hapskamp, prehistorische nederzetting in Stadspark Berg  en Bos.

We hebben inmiddels meer dan 75 deelnemers. Daarmee is deze excursie voorlopig volgeboekt. Wij zetten uw eventuele aanmelding op de wachtlijst. Ondertussen zoeken we naar mogelijkheden om meer mensen toe te laten. Als dat lukt, zullen we u informeren. Hoort u niets dan kunt u helaas niet meer mee. Mogelijk bij een volgende excursie. IVN houdt elke 3e zondag van de maand een excursie. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slechts één keer per jaar gaan de hekken van de prehistorische nederzetting in Stadspark Berg en Bos open voor belangstellenden. Op zondag 15 maart nemen IVN natuurgidsen je mee naar dit sfeervolle Hapskamp.
Ga je mee terug in de tijd? Wil je kijken hoe onze verre voorouders in de bossen wisten te overleven?  Wat kunnen wij van hen leren?

De wandeling van ongeveer 2 uur start om 14.00 uur bij de ingang van het park aan de Soerenseweg. Deze parkeerplaats  bevindt zich aan de eerste weg links vanaf de kruising Soerenseweg met de J.C. Wilslaan, richting Hoog Soeren. IVN borden wijzen je de weg. 
IVN leden/vrienden en kinderen kunnen gratis mee, voor niet leden bedragen de kosten € 2,- per persoon.

Aanmelden via aanmelden-bergenbos@ivn-apeldoorn.nl    (vergeet niet het aantal deelnemers te vermelden)

Algemene informatie

foto: Archief IVN Apeldoorn - Annette Harlaar
zondag 15 maart 2020 - 14:00
Locatie: 
Nederland
Google Maps image