IVN Apeldoorn
Natuur in de Buurt
Op
zondag19jan202010:30

Snertwandeling Stadspark Berg en Bos (svp opgeven)

Wandel met ons mee in het mooie Stadspark Berg en Bos en steek wat op van de natuur!

Op de derde zondag van de maand, 19 januari, geeft IVN Apeldoorn een excursie in het Winterse Stadspark Berg en Bos.  Vanaf 10.30 uur zijn de deelnemers welkom bij Stayokay hostel aan de Asselsestraat en staat er koffie, thee of limonade klaar.
De wandeling begint om 11.00 uur.  De geschiedenis van het stadspark zal aandacht krijgen; hoe is bijvoorbeeld de vijver ontstaan, de diepliggende spreng en de opvallend brede paden. Kijk mee hoe je in de winter bomen kunt herkennen, nu ze hun blad zijn verloren en wat is er juist in de winter, die zo laat begon, te zien in het bos.
Kinderen ( en volwassenen) kunnen op zoek gaan naar verschillende kegels en vruchten. Na afloop brengen we ze op naam.
Na de wandeling van 5 km, die 2 uur in beslag zal nemen, staat er weer in gastvrij Stayokay hostel een kop heerlijke erwtensoep klaar. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, niet geschikt voor wandelwagens. Komend jaar staat er iedere derde zondag van de maand een wandeling op de IVN-agenda.

Opgeven kan bij aanmelden-bergenbos@ivn-apeldoorn.nl  o.v.v. Winterwandeling en het aantal deelnemers. De kosten voor deze wandeling inclusief de koffie/thee en erwtensoep bedragen slechts €5 per persoon, hetgeen mogelijk is gemaakt door Stayokay Apeldoorn.  

Algemene informatie

zondag 19 januari 2020 - 10:30
Locatie: 
stayokay hostel
asselsestraat 330
7312 TS Apeldoorn
Nederland
Extra Informatie: 

Opgeven via aanmelden-bergenbos@ivn-apeldoorn.nl  o.v.v. Winterwandeling en het aantal deelnemers. De kosten voor deze wandeling inclusief de koffie/thee en erwtensoep bedragen slechts €5 per persoon, hetgeen mogelijk is gemaakt door Stayokay Apeldoorn. 

Contactpersoon: 
Google Maps image